Timmerman in Hilversum voor grote en kleine klussen

Bij Ebbelink kunt u terecht voor allerlei soorten timmerwerk op maat voor in en rond het huis. Met onze jarenlange ervaring als timmerman in Hilversum en omstreken kunnen wij elke klus – groot en klein – voor u klaren. U kunt daarbij denken aan het plaatsen of vervangen van deuren en ramen, het vervangen van sluitwerk en allerhande timmerwerkzaamheden, maar ook aan andere houtgerelateerde werkzaamheden zoals het herstellen van houtrot. Als timmerman in Hilversum werken wij vakkundig, en hanteren we een heel persoonlijke aanpak. Elke klus is anders, en wij denken altijd met u mee met betrekking tot uw wensen, eisen en budget. Door onze heldere communicatie krijgt u altijd precies wat u van ons verwacht, en kunnen we snel aan de slag.

Timmerman in Hilversum voor nieuwe deuren of ramen

Een van de klussen waar we als bouwbedrijf in Hilversum heel vaak voor worden ingeschakeld is het plaatsen van nieuwe deuren of ramen. Zoals u bij onze projecten kunt zien hebben we daar ontzettend veel ervaring mee en is geen klus ons te ingewikkeld. We kunnen zowel binnenshuis nieuwe deuren en ramen plaatsen, bijvoorbeeld in het nieuwbouwhuis dat u wilt personaliseren, maar ook buitendeuren- en ramen vervangen, zelfs in zeer oude, karakteristieke woningen. Als timmerman in Hilversum zijn we daarnaast in te huren voor allerlei andere timmerwerkzaamheden, zoals:

Timmerman in Hilversum
Timmerman Hilversum
  • Het plaatsen van plafonds en wanden.
  • Het plaatsen van vensterbanken en een radiator-ombouw.
  • Het verbouwen van de zolder (zelfs tot badkamer!).
  • Het plaatsen van een dakkapel of dakraam.
  • Het herstellen van houtrot.

Bovendien werken wij als timmerman in Hilversum samen met diverse andere vaklui, zoals tegelzetters, installateurs, schilders en stukadoors. Door onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels veel betrouwbare contacten, en kunnen we dus ook zeer grote projecten voor u realiseren, waar meerdere vaklui voor nodig zijn. We fungeren zo eigenlijk als aannemer in Hilversum, waarbij we het gehele project voor u managen en in grote banen naar het beste resultaat leiden.

Onderhoudswerkzaamheden en inbraakschade

Als laatste zijn wij als timmerman in Hilversum natuurlijk in te schakelen voor allerhande soorten onderhoudswerk en voor het herstellen van schade na inbraak. Betreft onderhoudswerk kunnen we u op voorhand voorzien van een kundig advies, waarbij we de hele woning nalopen op onze checklist. U weet dan precies welke werkzaamheden we u adviseren, en wat dat zou gaan kosten. Onderhoud aan de woning is zeer belangrijk om tijdig gebreken te kunnen constateren.

Is er bij u ingebroken en heeft u een noodoplossing nodig of moeten kozijnen of deuren worden hersteld? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in dat geval snel ter plaatse en helpen u zo snel mogelijk aan een veilige oplossing, zowel op de korte als de lange termijn. Neem gerust contact op om de mogelijkheden betreft onze diensten te bespreken. We vertellen u graag wat we als timmerman in Hilversum voor u kunnen betekenen.