Bouwbedrijf in Hilversum voor kleine en grote klussen

Met ons bouwbedrijf in Hilversum hebben we reeds jarenlange ervaring met allerhande verbouwingen, groot en klein. We kunnen zowel binnens- als buitenshuis voor u aan de slag gaan, en werken samen met een groot team van professionele vaklui, waardoor we elke klus voor u kunnen klaren. We zijn dan ook al lang niet meer enkel als timmerman in te huren, maar fungeren geregeld als aannemer in Hilversum, waarbij we projecten in grote banen leiden en de diverse vaklui instrueren. Door onze heldere communicatie – zowel met u als met deze professionals – kunnen we ons aan een strakke planning houden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Schakel ons bouwbedrijf in Hilversum in als u een verbouwing, renovatie of andere klus wilt laten uitvoeren die de kennis van meerdere professionals vereist. Wij hebben een ervaren en betrouwbaar netwerk dat we in kunnen zetten om elke klus te klaren.

Bouwbedrijf in Hilversum voor badkamer- of keukenverbouwing

We worden geregeld ingeschakeld voor het verbouwen van badkamers en keukens. Doordat we zelf voornamelijk als timmerman in Hilversum werkzaam zijn kunnen we de gehele basis voor deze ruimtes realiseren. Vervolgens werken we samen met loodgieters, installateurs en tegelzetters om de gehele keuken of badkamer te kunnen installeren. Als bouwbedrijf in Hilversum houden we te allen tijde overzicht en zorgen we ervoor dat alle vaklui doen waar we ze voor hebben ingeschakeld. We verzorgen de planning, bewaken zaken als de veiligheid en werken samen met een eventuele architect.

Bouwbedrijf in Hilversum
Bouwbedrijf Hilversum

Diverse timmerwerkzaamheden

Natuurlijk zijn wij zelf als bouwbedrijf in Hilversum gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden. U kunt daarbij zowel denken aan het plaatsen van nieuwe elementen – zoals wanden, deuren, ramen of dakkapellen – maar ook aan het onderhoud dat af en toe moet worden uitgevoerd. Met het juiste onderhoud voorkomt u schade zoals lekkages, houtrot en versleten hang- en sluitwerk (met het risico op inbraak als gevolg). Wij kunnen als bouwbedrijf in Hilversum de gehele woning nalopen en controleren, waarna u een uitgebreide analyse ontvangt van de benodigde werkzaamheden.

Of u nu onderhoud wilt laten uitvoeren of bepaalde elementen wilt laten plaatsen of vervangen, u ontvangt altijd eerst een heldere offerte. Daarin lichten we toe wat het gaat kosten en wat we voor u gaan doen, eventueel in samenwerking met de andere professionals waar we mee samenwerken. We hanteren graag een persoonlijke aanpak en denken graag met u mee voor het beste resultaat. Heeft u interesse in een advies of wilt u werkzaamheden aan ons uitbesteden? Neem dan even contact met ons op via 06-24679252, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden.