Aannemer in Hilversum voor grote en kleine projecten

Door onze jarenlange ervaring met ons bouwbedrijf in Hilversum hebben we reeds een groot aantal betrouwbare contacten in de bouwwereld. De vele vakmensen waar we mee samenwerken maken dat we zowel kleine als grote projecten voor u kunnen realiseren, waardoor we geregeld als aannemer in Hilversum worden ingeschakeld. We werken onder andere samen met tegelzetters, schilders, stukadoors en installateurs, en kunnen u dus niet alleen van timmerwerk voorzien. Wat voor project u ook in gedachten heeft, de kans is groot dat wij dit voor u kunnen realiseren, in samenwerking met de betrouwbare vaklui waar wij mee samenwerken. Als aannemer in Hilversum zullen wij dit project managen en de communicatie en samenwerking tussen al deze vaklui sturen.

Aannemer in Hilversum voor verbouwing

Wilt u enkel een nieuwe badkamer aanleggen of wilt u de complete woning verbouwen? In beide gevallen staan wij als aannemer in Hilversum voor u klaar. Uiteraard kunnen wij zelf al het timmerwerk voor u verzorgen. Onze timmermannen kunnen onder andere deuren, wanden, kozijnen en dakkapellen plaatsen, maar ook allerlei onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Als timmerman in Hilversum zijn wij dan ook in te schakelen voor zowel complete verbouwingen als voor relatief kleine klusjes, zoals het verwijderen van houtrot of het herstellen van een kozijn na inbraak.

Aannemer in Hilversum
Aannemer Hilversum

Bij grote verbouwingen schakelen wij het team van professionele vaklui in waar wij door de jaren heen mee zijn gaan samenwerken. Door de heldere communicatie en onze hands-on aanpak kunnen wij elke klus snel en vakkundig realiseren. U weet altijd waar u aan toe bent, en natuurlijk geven we ook graag advies met betrekking tot uw verbouwplannen. We doen suggesties met betrekking tot het ontwerp, maar denken ook met u mee hoe we de klus zo voordelig mogelijk kunnen uitvoeren, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is.

Verbouwing of renovatie in Hilversum

Als aannemer in Hilversum zijn we zowel in te schakelen voor een verbouwing als een renovatie. In beide gevallen nemen we zowel uw wensen in het ontwerp mee, als de wettelijke eisen die aan de diverse zaken worden gesteld. Het resultaat moet immers veilig zijn en voldoen aan alle normen. Indien u een verbouwing of renovatie aan ons wilt uitbesteden ontvangt u allereerst een offerte op maat. We nemen daar alle werkzaamheden in op, ook die van de andere professionals waar we mee samenwerken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u in één duidelijk overzicht wat de klus gaat kosten en hoe we deze gaan uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, want we gaan graag voor u aan de slag!